Kylpyhuonelasitukset

Kylpyhuonelasitus luo näyttävää spa-tunnelmaa kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Kirkkaat lasit antavat kylpyhuoneelle valoisan ja modernin ilmeen, kun taas sävytetyillä laseilla saadaan luotua enemmän tunnelmaa, esimerkiksi saunan ja pesutilojen välille. Saunan- ja pesutilojen lasitukset ovat tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen ratkaisu. Lasituksen avulla saadaan luotua ylellinen ilme ja tuotua sitä kuuluisaa arjen luksusta sauna- ja pesutiloihin.

Glaso Oy suunnittelee ja toteuttaa suihkuseinät, saunan lasiseinät, lasiliukuovet sekä saunan ovet niin uudis- kuin remonttikohteisiinkin Pirkanmaan alueella. Suunnitellaan yhdessä kylpyhuonelasitukset toiveidesi mukaan!

Lasiseinät pesu- ja saunatiloihin

Lasin käyttö sekä julkisissa, että yksityisissä pesutiloissa on yleistynyt viime vuosina runsaasti. Eikä ihme, sillä lasiseinät luovat avaruutta ja tilan tunnetta pienimpiinkin kylphyhuoneisiin, suihkutiloihin ja saunoihin. Monipuolinen lasi muuntaa kylpytilat näyttävän moderneiksi helposti. Lasilla voidaan luoda yksilöllisiä elementtejä märkätiloihin. Se sopii niin käytännöllisiin tarpeisiin, kuten saunan tai suihkun lasituksiksi, tai tiloja visuaalisesti korostamaan esimerkiksi seinänä.

Saunan lasiseinä antaa saunalle modernin ilmeen sekä halutessasi myös runsaasti valoa ja tilan tuntua. Saunan lasiseinään voidaan valita kirkas, tummennettu tai sävytetty lasi. Lasiseinästä saadaan näin joko täysin kirkas ja läpinäkyvä, tummennettu tai esimerkiksi vaalea, vain valoa läpäisevä lasiseinä. Lasiseinä voidaan tehdä myös koko seinän kokoiseksi eli se käytännössä korvaa koko seinän.

Saunan ja kylpytilojen lasiseinät valmistetaan aina turvalasista joka kestää iskuja, kuumuutta ja lämpötilan vaihteluja huomattavasti paremmin kuin normaali lasi.

Kylpyhuonelasitukset

Tilaa kylpyhuonelasitukset ammattilaiselta

Viihtyisä kylpyhuone on toimiva ja omaa silmää miellyttävä. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia saunan ja suihkutilan lasiratkaisuja, aina asiakkaan tilaan räätälöitynä. Laadukas lopputulos saadaan aikaan tarkalla suunnittelulla sekä laadukkailla yksityiskohdilla kuten lasiheloilla ja saranoilla, jotka kestävät käyttöä, pysyvät säädöissään eivätkä narise. Lasit ovat aina sertifioituja turvalaseja sekä heloitukset ja profiilit ruostumattomia.

Kun haaveissasi on unelmien pesu- tai saunatilan lasitusratkaisu, ota yhteyttä meihin. Olemme lasirakentamiseen erikoistunut yritys ja palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä sekä rakennusliikkeitä Pirkanmaan alueella.