Tuotteet ja palvelut

Olemme erikoistuneet kotien, vapaa-ajan asuntojen ja julkisten tilojen lasirakentamiseen. Toteutamme lasitusprojektit nykypäivän työmenetelmillä, jotta työnjälki on ensiluokkaista ja modernia jokaisella kerralla. Lasitusratkaisuissa käytämme laadukkaita materiaaleja lasialan johtavilta valmistajilta, kuten Lukkan, Q-railing ja Roca. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä sekä rakennusliikkeitä Pirkanmaan alueella.

Olemme saaneet asiakkailtamme erityiskiitoksia palvelumme laadusta, nopeudesta sekä raudanlujasta asiantuntevuudesta. Jos haaveilet lasikaiteista tai terassilasituksista rakenteilla olevaan uudiskohteeseesi, tai kylpyhuoneen ja saunatilojen uudistus lasiseinien avulla olisi mieluisa muutos nykyiseen kotiisi, ota yhteyttä meihin! Teemme kohteeseesi maksuttoman suunnittelukäynnin, jonka pohjalta annamme sinulle tarjouksen.

Lasitusprojekteissa hinta muodostuu lasitettavasta pinta-alasta, tarvittavista tukirunkoratkaisuista sekä valituista materiaaleista. Kysy myös kokonaisvaltaisista lasituspaketeistamme uudiskohteisiin. Muistathan, että useissa tapauksissa voit hyödyntää kotitalousvähennyksen työn osuudesta.

Lasikaiteet

Lasikaiteet

Niinkuin kaikki tuotteemme, myös lasikaiteemme ovat huippulaatuisia ja sertifioituja.

Lasikaide on moderni ja turvallinen valinta niin sisälle kuin ulos. Lopputuloksena on aina ainutlaatuinen ja näyttävä kaide.

Tehdään yhdessä visiostasi totta!

Lue lisää »

Terassilasitukset

Terassilasitukset

Lasitettu terassi on monikäyttöinen ja varmasti viihtyvyyttä lisäävä ratkaisu.

Tarkoituksen mukaiseksi suunniteltu lasitus on varmasti miellyttävä valinta. Vankkarakenteiset ja ulkonäöltään ylelliset lasiterassit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta toteutukseen kotimaisena laatutyönä!

Lue lisää »

Kylpyhuonelasitukset

Kylpyhuonelasitukset

Kylpyhuonelasitus luo näyttävää spa-tunnelmaa. Saunan- ja pesutilojen lasitukset ovat tyylikäs ja kestävä ratkaisu.

Kosteiden tilojen lasitukset on helppo pitää puhtaana ja ovat näin ollen myös hygieniset. Kirkkaat lasit tekevät kylpyhuoneellesi valoisan ja freesin ilmeen, kun taas sävytetyillä laseilla saadaan luotua enemmän tunnelmaa. Joka tapauksessa lasi luo ylellisen ilmeen ja tuo pesutiloihisi sitä kuuluisaa arjen luksusta.

Lasitukset toiveidesi mukaan toteutettuna!

Lue lisää »

Toimistokalusteet

Toimistolasitukset

Lasiseinät ovat ratkaisu toimitilaan, jossa keveä ilme ja avoimuus, mutta myös yksityisyys ja rauhallisuus yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Lasipinnat tekevät tiloista tilavan tuntuiset ja valoisat.

Lasi eristää myös hyvin ääntä. Käyttötarkoituksen mukaan räätälöidyt lasiratkaisut varmistavat työrauhan. Paljon yleistyneet älylasit ovat myös täydellinen valinta toimistoihin, napin painalluksella sinulla on yksityinen kokoustila muuten avarassa konttorissa.

Ajanmukaiset sinua palvelevat tilaratkaisut!

Lue lisää »

Lasikatot

Lasikatot

Laadukkaat lasikattomme ovat ympäristöystävällinen ja kestävä ratkaisu.

Lasi kestää aikaa, sekä katseita, sen pinnalle ei kerry levää, joten se pysyy hyvän näköisenä vuodesta toiseen suojaten terassikalusteesi. Kattolasit ovat karkaistua turvalasia, joka kestää kovaakin rasitusta.

Varmasti tyylikäs valinta!

Lue lisää »

Terassilasitukset

Lasiseinät

Kotiin tai vapaa-ajan asuntoon toteutettu lasiseinä on moderni ja näyttävä tilanjakaja. Lasiseinä pitää tilan avarana ja valoisana, antaa katseen vaeltaa vapaasti sisustuksen parissa, mutta tarjoaa silti mahdollisuuden rauhaan ja yksityisyyteen.

Suunnitellaan yhdessä lasiseinät mittatilauksena kohteeseesi!

Lue lisää »

Lasitusprojekti mielessä?