Lasikatot

Lasikatto on laadukas ja tyylikäs valinta terassille kuin terassille. Toisin kuin muut valoa läpäisevät katemateriaalit, lasikatto on ympäristöystävällinen valinta, jonka uusimisesta ei tarvitse huolehtia vaan voit luottaa, että lasikatto säilyy kauniina jopa vuosikymmenien ajan. Laadukkaat lasikattomme ovat ympäristöystävällinen ja kestävä ratkaisu. Lasi kestää aikaa, sekä katseita. Sen pinnalle ei kerry levää, joten se pysyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen suojaten terassikalusteesi.

Asennetaanko sinunkin kotisi tai vapaa-ajan asuntosi terassille lasikatto? Glaso Oy suunnittelee ja toteuttaa lasikatot Pirkanmaan alueella.

Terassin lasikatto on tyylikäs valinta

Lasikatokset tarjoavat suojaisan paikan kesän terassikeleille, ja pitkälle syksyynkin. Siinä missä lasiterassit tarjoavat suojaisan lisähuoneen ympäri vuoden, lasikatokset antavat lisäsuojaa terassikalusteille ja muille terassilla oleville tarvikkeille.

Lasikatto on mainio vaihtoehto lasiterassille kun et halua seiniä terassin ympärille. Voimme asentaa lasit joko valmiiseen runkoon tai voimme valmistaa lasikatosten rungot itse puusta tai alumiinista. Meidän valmistamissamme rungoissa on se hyvä puoli, että mikäli myöhemmin haluatkin lasittaa koko terassin niin se onnistuu helposti jälkikäteen.

Lasikatot

Lasikatokset kannattaa teettää ammattilaisella

Terassin lasikatoksen rakentamisessa on monta huomioon otettavaa seikkaa. Yksi tärkeimmistä on lumikuorman huomioiminen rakennusvaiheessa. Lasikaton rakentamisessa pitää ottaa huomioon, että lumi voi kasaantua isoksi kinokseksi lasin päälle. Lasin sekä sen alla olevan runkorakenteen pitää kestää lumikerroksen paino.

Käyttämämme kattolasit ovat karkaistua turvalasia, joka kestää kovaakin rasitusta. Koska olemme erikoistuneet erilaisiin lasituksiin, osaamme laskea tarkasti, kuinka vahvat lasit ja rakenteet lumikuormalle tarvitaan. Jätä siis suosiolla terassin lasikaton rakentaminen ammattilaisten käsiin ja ota yhteyttä meihin. Näin voit varmistua siitä, että lopputulos on kestävä ja turvallinen, tyylikkyydestä tinkimättä. Muistathan, että työn osuudesta voit saada kotitalousvähennyksen.