Sisätilojen lasitukset – mitä kannattaa ottaa huomioon suunnitteluvaiheessa?

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein siitä, mitä kannattaisi ottaa etukäteen huomioon, kun alkaa haaveilla sisätiloihin tulevista lasituksista. Joskus eteen voi tulla pettymyksiäkin, kun olemassa olevat rakenteet eivät mahdollistakaan juuri sellaista lasituksen lopputulosta kuin haaveissa on ollut.

Siksi hyvänä yleisneuvona onkin: kun alat suunnitella uudisrakennusta, johon mahdollisesti tulisi jotakin sisätilan lasitusta esim. lasikaide, pesu- tai saunatilojen lasituksia tai lasiseiniä, ota silloin jo yhteyttä lasirakentamiseen erikoistuneeseen ammattilaiseen. Me osaamme kertoa, minkälaisia rakenneratkaisuja haluamasi lopputulos vaatii ja kuinka lasirakentaminen yhdistetään muiden materiaalien kanssa.

Kun siis alat suunnitella tai rakentaa uudiskohdetta, ota mahdollisimman aikaisessa vaiheessa yhteyttä meihin. Sitä varmemmin saat osaavat ammattilaiset avuksesi.

Remontoitavan kohteen sisätilan lasitukset

Jos kyseessä on remontoitava kohde, johon olet suunnittelemassa sisätilan lasituksia, ota silloinkin hyvissä ajoin yhteyttä lasirakentamisen ammattilaiseen. Remonttikohteissa kaikki rakenteelliset muutokset eivät aina ole välttämättä mahdollisia, mutta yhdessä voimme kuitenkin suunnitella tilaan kuin tilaan mahdollisimman hyvin sopivan ja ennen kaikkea turvallisen lasitusratkaisun.

Remonttikohteiden lasitusten suunnittelussa otamme aina huomioon kohteen muun designin ja tunnelman ja annamme sinulle kattavasti tietoa eri toteutusvaihtoehdoista, joista voit valita mieleisesi. Erilaisilla lasitusten runkojen materiaali- ja värivalinnoilla saadaan aikaan hyvin erilaisia lopputuloksia. Kun runkoihin vielä yhdistetään esimerkiksi sävytetty tai jollakin tekstuurilla varustettu lasi tai vaikkapa peili, on vaihtoehtoja lähes rajattomasti.

Olipa sisätilan lasitusratkaisu tulossa uudis- tai remonttikohteeseen, ota mahdollisimman hyvissä ajoin yhteyttä meihin. Glaso on erityisesti lasirakentamiseen erikoistunut yritys. Vaikka yritys itsessään on nuori, on meille kertynyt yli 15 vuoden kokemus alalta. Lasitusratkaisuissa käytämme laadukkaita materiaaleja lasialan johtavilta valmistajilta, kuten Lukkan, Q-railing ja Roca. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä sekä rakennusliikkeitä Pirkanmaan alueella.