Terassilasitus

Lasitettu terassi on monikäyttöinen ja asumisviihtyvyyttä lisäävä ratkaisu. Lasitettu terassi luo kotiisi yhden huoneen lisää. Se on kuin toinen olohuone, jossa voit rentoutua pitkälle syksyyn, ja terassilämmittimien ja vilttien avulla jopa talviaikaan. Lasitettu terassi on upea lisä niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnollekin. Vapaa-ajan asunnot sijaitsevat usein järven rannalla, jossa viileä tuuli voi olla riesana. Lasiterassi suojaa tuulelta, viimalta ja sateelta sekä tuo toivottua suojaisaa tilaa yhteisiin ruokailuhetkiin ja illanviettoihin.

Toimiva ja tyylikäs terassilasitusratkaisu on mahdollista rakentaa mihin tahansa kohteeseen – perinteinen puutalo, rivitalo, hirsirakenteinen mökki tai moderni kivitalo, näihin kaikkiin tuo lasitettu terassi viimeisen silauksen. Kun haaveet omasta terassilasituksesta heräävät, ota yhteyttä meihin. Suunnittelemme terassilasituksen aina rakennuksen tyyliin sopivaksi sekä palvelemaan haluamaasi käyttötarkoitusta.

Lasitettu terassi nostaa asuntosi arvoa

Hyvin suunniteltu ja taidolla rakennettu laadukas lasiterassi parantaa kiinteistön ulkonäköä ja nostaa asunnon arvoa. Terassilasituksessa käytämme kotimaisia Lukkanin lasituksia. Kepeän näköisistä rakenteistaan huolimatta järjestelmä on erittäin kestävä ja turvallinen. Lasitukset eivät vääntyile, vingu, tai jämähdä kiinni, vaan lasitus toimii vuosikymmeniä huoltovapaana tuotteena. Lukkanin lasitusjärjestelmä on CE-merkitty ja kehitetty pohjoismaista ilmastoa varten – ne kestävät tuulta, sadetta ja kylmyyttä. Lukkan-tuotteilla on lisäksi viiden vuoden materiaalitakuu.

Terassilasituksessa käytetään aina karkaistua turvalasia, joka ei rikkoudu pienestä osumasta. Mikäli lasi kuitenkin menee rikki, se hajoaa turvallisesti kauttaaltaan pieniksi tylppäreunaisiksi muruiksi eikä aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Monesti ajatellaan, että terassilasitus täytyisi asentaa kesäaikaan. Lasiterassin asennus onnistuu kuitenkin säästä ja vuodenajasta riippumatta, sillä terassilasit voi mainiosti asentaa myös talvella. Kun tilaat lasituksen jo talvella, pääset terassille nauttimaan kiireettömistä hetkistä aikaisin keväällä. Myös lasitettuun terassiin tarvittavat lupa-asiat saattavat hoitua vaivattomammin ja lyhyemmällä käsittelyajalla kuin rakentamisen sesonkikautena.

Kun olet hankkimassa terassilasitusta, tai edes harkitsemassa lasitusten hankkimista, kannattaa pyytää meidät paikan päälle kohteeseen maksuttomalle suunnitteluköynnille. Meiltä saat vinkit toimivan ja käytännöllisen terassin suunnitteluun sekä tietoa kunnan rakennuslupiin liittyvistä käytänteistä. Vinkkejä suunnitteluun voit lukea myös täältä.

Terassilasitukset

Terassilasituksen hinta

Lasitetut terassit toteutetaan aina mittatilaustyönä, joten terassilasitukselle ei ole saatavilla tarkkaa listahintaa. Terassilasituksen hinta muodostuu terassin koosta, runkorakenteesta, lasitukselle valituista ominaisuuksista, lasin sävystä ja työn osuudesta. Jokainen terassi on oma yksilönsä. Pystymme antamaan tarkan tarjouksen työstä maksuttoman suunnittelukäynnin yhteydessä. Lasitetun terassin työn osuudesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Jos suunnittelet lasitettua terassia, ota meihin yhteyttä. Neuvomme mielellämme, mitä on tärkeää ottaa huomioon jo terassin suunnittelu- ja perustusvaiheessa, jotta saat juuri sellaisen terassilasituksen kuin toivot. Palvelemme asiakkaitamme Pirkanmaalla.