Lasikaiteet

Lasikaide on tyylikäs ratkaisu moneen kohteeseen, niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin, sekä sisälle ja ulos. Lopputuloksena on aina ainutlaatuinen ja näyttävä kaide. Lasikaiteet ovat suosittuja ratkaisuja myös vapaa-ajan asuntojen terasseille ja ulkoportaisiin, sillä lasikaide tuo keveyttä ja avaruutta, jonka lisäksi se tarjoaa esteettömän näkymän vaikkapa kauniiseen järvimaisemaan. Niinkuin kaikki tuotteemme, myös lasikaiteemme ovat huippulaatuisia, sertifioituja ja turvallisia.

Jos haaveissasi on näyttävä lasikaide kotiin tai yrityksesi tiloihin Pirkanmaan alueella, ota yhteyttä meihin! Glaso suunnittelee ja asentaa lasikaiteet terasseille, portaisiin, eteistiloihin, porrastasanteille, mihin vain lasikaidetta suunnitteletkin. Tehdään yhdessä visiostasi totta!

Glaso toteuttaa lasikaiteet muuhun designiin sopivaksi

Lasikaiteiden toteutuksessa on monia mahdollisuuksia, riippuen paikasta, johon lasikaide olisi tarkoitus asentaa. Kaikkein ilmavin toteutus saadaan tolpattomalla lasikaiteella eli asentamalla ns. täyslasikaide. Täyslasikaiteet kiinnitetään tukevasti alhaalta, jolloin pystytolppia ei tarvita lainkaan. Nykyaikainen tolpaton lasikaide on avara ja tyylikäs. Moderneilla täyslasikaiteilla varustetut tilat sulautuvat yhdeksi isoksi, avaraksi kokonaisuudeksi. Katse pääsee vapaasti näkemään samalla kertaa muun sisustuksen, ja ulkotiloissa kauniin maiseman, kun lasikaidetta ei katkaista tarpeettomasti pystysuorilla elementeillä.

Lasikaiteet

Millainen lasikaide sopisi sinun kohteeseesi?

Tolpaton lasikaide soveltuu ulos terassille, kuin myös sisätiloihin esimerkiksi portaisiin ja porrastasanteelle. Sisätiloissa tolpattoman lasikaiteen kiinnitys voidaan piilottaa upottamalla se lattiarakenteeseen, jolloin lasikaide näyttää alkavan suoraan lattiapinnasta. Mikäli haaveissasi on saada sisätiloihin upottamalla tehty lasikaide, ole meihin yhteydessä jo lattian suunnitteluvaiheessa. Tällöin lattiarakenteeseen täytyy jättää varaus kaideprofiilille, jotta lopputuloksesta saadaan varmasti virheetön ja turvallinen.

Täyslasikaiteen lisäksi lasikaide voidaan toteuttaa alumiini- tai puurunkoisena, sekä käsijohteella tai ilman. Runkojen ja lasien väreissä, kuin myös käsijohteiden kiinnitysratkaisuissa on useita vaihtoehtoja, jolloin lasikaideratkaisu voidaan toteuttaa ulkonäöltään muuhun designiin sopivaksi ja osaksi kokonaisuutta.

Käsijohteella varmistetaan turvallinen liikkuminen erityisesti sellaisissa paikoissa, joissa on korkeuseroja. Käsijohde voidaan toteuttaa lasikaiteen yläreunaan, lasikaiteen viereen tai kokonaan erillisenä, seinään kiinnitettynä. Yksinkertaisimmillaan käsijohde voi olla lasin yläreunassa kulkeva alumiininen käsijohdelista. Lisäksi lasikaiteisiin ja käsijohteisiin on mahdollista asentaa myös valaistus.

Lasikaiteiden turvallisuus ja hinta

Vaikka lasikaide on ilmava ja parhaimmillaan lähes näkymätön elementti, ei sen turvallisuudesta tarvitse olla huolissaan. Sertifioitu turvalasi sekä sertifioidut kiinnikkeet oikeaan asennustapaan yhdistettynä takaavat turvallisuuden. Käyttämämme lasi on kestävää turvalasia, jonka paksuus vaihtelee toteutustavan ja kohteen mukaan.

Lasikaiteiden hinta muodostuu useasta tekijästä. Lasikaiteet suunnitellaan aina mittatilaustyönä, jolloin mitoitus tehdään kohteessa paikan päällä. Lasikaiteen hintaan vaikuttaa lisäksi käytetyn lasin määrä, kiinnitystapa sekä se, asennetaanko lasikaiteeseen lisäksi esimerkiksi käsijohde tai valaistus. Lasikaiteen hinnan saat selville kutsumalla meidät kohteeseesi maksuttomalle suunnittelukäynnille. Suunnittelukäynnnillä käydään yhdessä toiveesi läpi sekä arvioidaan, kuinka lasikaiteen toteutus kohteessa parhaiten onnistuisi. Tämän jälkeen laskemme sinulle tarjouksen, joka ei vielä sido sinua mihinkään.

Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin, kun lasikaiteen hankinta on sinulle ajankohtaista!