Toimistolasitukset

Lasiseinät ovat ratkaisu toimitilaan, jossa keveä ilme ja avoimuus, mutta myös yksityisyys ja rauhallisuus halutaan saada yhdistymään parhaalla mahdollisella tavalla. Lasipinnat tekevät tiloista tilavan tuntuiset, valoisat, modernit ja tyylikkäät. Käyttötarkoituksen mukaan räätälöidyt toimistolasitukset varmistavat työrauhan, sillä lasi eristää myös hyvin ääntä.

Kun toimiston tai muun toimitilan ilmettä on aika uudistaa moderneilla lasiratkaisuilla, ota yhteyttä meihin. Tulemme paikan päälle suunnittelemaan, mikä olisi paras ratkaisu juuri teidän toimitilaanne. Visioidaan yhdessä ajanmukaiset, tarpeitanne parhaiten palvelevat tilaratkaisut! Palvelemme yrityksiä lasitusratkaisuissa Pirkanmaan alueella.

Toimiston lasiseinät luovat modernin ja tyylikkään ilmeen

Lasiseinät ovat ratkaisu toimistotilojen valoisuuteen, avaruuteen ja ääneneristävyyteen. Toimiston lasiseinät saavat helposti aikaan modernin ja tyylikkään ilmeen, jolloin tiloista nauttivat sekä työntekijät että niissä vierailevat asiakkaatkin.

Valmistamme mittatilaustyönä erilaisia lasiseinäratkaisuja toimistoihin ja toimitiloihin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lasiliukuovet antavat toimistotiloihin näyttävyyttä ja maksimoivat tilan käyttömahdollisuuksia, sillä silloin oven liikerata vie mahdollisimman vähän tilaa. Toimiston lasiseinät voidaan toteuttaa myös saranoiduilla lasiovilla.

Lasirakentamisen ammattilainen palveluksessasi

Glaso Oy on vuonna 2021 perustettu lasirakentamiseen erikoistunut yritys. Vaikka yritys itsessään on nuori, on meille kertynyt yli 15 vuoden kokemus alalta. Lasitusratkaisuissa käytämme laadukkaita materiaaleja lasialan johtavilta valmistajilta, kuten Lukkan, Q-railing ja Roca. Ensiluokkaiset materiaalit yhdistettynä työntekijöiden vahvaan erityisosaamiseen takaavat viimeistellyn ja näyttävän lopputuloksen toimistolasituksissa.

Kun etsit nopeaa ja laadukasta toimijaa sekä lopputulosta huippulaatuisilla materiaaleilla toteutettuna, ota yhteyttä meihin!

Toimistokalusteet