Lasiseinät

Glaso Oy toteuttaa lasiseinät kylpytilojen lisäksi kodin muihinkin tiloihin! Lasiseinä on moderni ja näyttävä tilanjakaja, joka sopii useaan eri tilaan ja sisustustyyliin. Lasiseinän avulla tilan, kuten olohuoneen tai makuuhuoneen, voi rajata pienemmiksi erillisiksi tiloiksi ilman, että tilojen valoisuudesta tai avaruuden tunnusta tarvitsee tinkiä. Lasiseinällä voidaan helposti toteuttaa esimerkiksi olohuoneen nurkkaan etätyö- tai harrastenurkkaus, erottaa makuuhuone olohuoneesta tai kylpytilat pukeutumistilasta.

Jos haaveilet lasiseinistä, lasiliukuovista tai lasisista ruudukkoseinistä mittatilauksena kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi valmistettuna, lue vinkkimme lasiseinien suunnitteluun tai ota suoraan yhteyttä meihin. Olemme erityisesti lasirakentamiseen erikoistunut yritys ja palvelemme asiakkaitamme Pirkanmaan alueella.

Lasiseinät toiveidesi mukaan toteutettuna

Voimme suunnitella ja toteuttaa lasiseinät juuri toiveidesi mukaan tilaan kuin tilaan. Lasiseinän lasielementit voivat olla kiinteitä, osa liukuvia tai saranan avulla kääntyviä, toiveidesi ja tilan tarpeiden mukaan. Lasiseinien rungot valmistetaan kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Käyttämämme lasi on turvallista ja kestävää laminoitua lasia. Lasiseinän mahdollisesti rikkoutuessa lasin välissä oleva kalvo pitää lasinsirpaleet yhdessä, joten sinun ei tarvitse pelätä suuria ja ikäviä irtonaisia lasinsirpaleita.

Koska valmistamme lasiseinät aina mittojen mukaan, määräytyy hinta aina tapauskohtaisesti mittojen ja valittujen materiaalien mukaan. Annamme mielellämme tarjouksen juuri sinulle toteutettavasta lasiseinäratkaisusta kohteesi oikeilla mitoilla. Kutsu meidät maksuttomalle suunnittelukäynnille niin kartoitamme toiveesi ja kohteen mahdollistamat runkoratkaisut. Annamme suunnittelukäynnin jälkeen sinulle tarjouksen, joka ei vielä sido sinua mihinkään.

Tehdään yhdessä sisustusunelmistasi totta!